Seuran toiminta

Kilo-seuran tarkoituksena on toimia vaikutuskanavana ja edunvalvojana alueen asukkaille.Seuralla on kaksi sääntömääräistä, kaikille kilolaisille avointa, kokousta. Ne ovat syyskokous ja kevätkokous. Näistä tiedotetaan etukäteen Kilolainen-lehtisessä, seuran ilmoitustaululla ja näillä sivuilla. Syyskokouksessa valitaan aina vuodeksi kerrallaan johtokunta, joka kokoontuu kauden mittaan säännöllisesti. Tarpeen mukaan voidaan pitää myös ylimääräisiä kaikille avoimia kokouksia.

Kilolainen Kilo-seuran julkaisema Kilolainen-lehti jaetaan Kilon ja Keran alueille kahdesti vuodessa maaliskuussa ja marraskuussa. Lehti on luettavissa myös Kilo-seuran nettisivulla ja Kilon asematunnelissa olevalla ilmoitustaululla.

Yhteistyötahot Seuralla on yhteistyötä Espoon kaupungin ja alueen koulujen, Kilon koti- ja kouluyhdistyksen sekä Kilon partiolaisten kanssa. Yhdistyksen sähköpostiosoite on kiloseura(AT)netti.fi (AT=@-merkki)

Kiloseuran historia lyhyesti
Kilo-seura on perustettu vuonna 1988. 16.8.2008 juhlittiin 20-vuotista kilo-seuraa. Juhlissa esittettiin myös Per-Olof Ahokainen 3-osainen sarja "Elämää kilossa". Koko sarja on luettavissa kiloseuran sivuilla.